Spraytan

Vita Liberata3

Spraytan

kr. 195,-

 

kom 3 eller flere sammen:
kr. 175,-/pers.

Bliv naturlig brun uden skadelige UV-stråler. Vita Liberata SprayTan giver din hud en flot og naturlig glød uden skjolder.

SprayTan er en airbrush behandling som udføres professionelt af en uddannet spraytan behandler. Farven gør dig flot og naturligt brun med det samme, giver masser af fugt og udligner samtidig små uregelmæssigheder i huden som fx små karsprængninger og pigmentforandringer

Påførelsen er hurtig og let, og du undgår de skadelige stråler, du finder i et solarium. Produktet er helt naturligt og indeholder kun de bedste økologiske ingredienser, samt fri for parfume/duftstoffer og hormonforstyrrende stoffer. Det aktive virkestof som giver farven er DHA, et naturligt sukkerstof, der farver de øverste døde hudceller.

Før behandlingen:
For et optimalt resultat anbefaler vi at skrubbe huden godt inden du kommer. Det vil fjerne døde hudceller og gøre din hud klar og frisk til at tage imod farve. Holdbarheden vil også være væsentligt længere!

På behandlingsdagen er det vigtigt, at du ikke smører dig ind i bodylotion, bruger deodorant, parfume eller makeup, da huden derfor ikke vil tage så godt imod farve.

hvis du kommer direkte efter arbejde er det selvfølgelig forståeligt, hvis du har haft dagcreme og/eller make-up på. Vi er behjælpelige med make-up fjerner og rens til ansigtet hvis du har behov for dette.

I behandlingsrummet:
Behandlingen foregår ved, at krop og ansigt bliver forstøvet med tanning airbrush. Det føles som et let køligt vindpust og vi guider dig i hvordan du skal stå.

Du bestemmer selv om du vil beholde undertøj på, dog skal det være i mørke farver, da en hvid farve vil tage imod farve fra tan. Vi udleverer en engangs g-streng hvis du ønsker dette. Håndflader, tæer og neglebånd og andre tørre steder bliver smurt ind i en let creme, som modvirker at farven ikke trækker for meget ind, disse steder.

Sammen finder vi ud af hvilken farve der passer bedst til dig. Vi har 4 forskellige nuancer at vælge imellem! Alle med en oliven tone, der ikke udvikler sig gulligt/orange. Der vil ligge sig en flot guidefarve på huden, som går af når du bader. Sukkerstoffet vil samtidig udvikle sig langsomt på huden “indenunder”. Farve intensiteterne kan variere lidt alt efter hvilken grundtone din egen hud har. Jo mørkere din egen hud er, jo mere vil du typsik tage imod.

Efter behandlingen:
Lige efter behandlingen kan spray-farven smitte let af til du har været i bad, og vi anbefaler derfor, at du kommer i mørkt og løst tøj. Får du farve på tøjet, går det af ved almindelig vask – vi anbefaler dog, at man ikke kommer i alt for sart tøj.

Vent 6-8 timer med at gå i bad efter en behandling. Overskudsfarven går af første gang du bader. Vask dig forsigtigt og dup let med håndklæde.

Holdbarheden er individuel, alt afhængig af din hudtype, og  pigmentet i huden, men holder mellem 6 og 8 dage.

Hold farven længere ved at bruge produktet Warm Silken Sun hjemme ca. hver anden dag. En super fugtgivende bodylotion med gradvist opbyggende selvbruner effekt. Holdbarheden ved tan kommer også meget an på forskellige faktorer som badevaner, træning, sved, kropspleje osv.

Vita Liberata5

Vita Liberata er:

Økologisk

Duftfrit

Parfumefri

Parabenfri

Alkoholfri

Dermatologisk testet

Med Unique Moisturelock© system

Ikke testet på dyr

Farven aftager naturligt

NON-Toxic

S_MOISTURE_BOOST_BODY_TREATMENT_LOTION S_WARM_GRADUAL_SELF_TAN_GEL

S_SUPER20FINE_SKIN_POLISHS_capture_the_light_latte_20light

Cookie- og privatlivspolitik