Mindfulness

Søger du sindsro og balance i kroppen?

Så kunne Mindfulness være noget for dig….

 

Som noget nyt tilbyder vi Mindfulness hold i Kozo.

Med mindfulness meditation bliver du langt bedre til at styre dit sind, så det ikke styrer dig.

Du lærer at træne fuld opmærksomhed på dine tanker, følelser og kropsfornemmelser. Du lærer at blive nærværende og opmærksomt tilstede lige nu og her, og herved mindskes depression, stress, angst og meget mere. Du vil opnå glæde og ro, samt få mere energi og overskud.

Mindfulness er som at være herre i eget hus, hvor du er i stand til styre dine egne tanker og følelser, og hvordan du møder andre mennesker. I forskellige situationer, uanset hvor du er, bliver du i bedre stand til at vælge, hvordan du vil reagere på det, du møder. Du lærer at være” ikke dømmende” overfor dig selv eller andre, men blot registrere det, som det er, og slippe det igen, så du ikke bliver ført rundt af tanker og følelser.

Vi laver forskellige mindfulness øvelser. Nogle er korte og nogle er lange. I vil lære dem godt at kende, så i også kan lave dem derhjemme, hvis behovet er der.

Når du er i en mindful tilstand har du:
–    Et roligt sind
–    En bedre dømmekraft
–    Kontrol over tanker, reaktioner og handlinger
–    Og en accept af virkeligheden som den er

Vi kombinerer Mindfulness med yoga. Herunder ”De 5 Tibetanere”, som vil blive en del af øvelserne. ”De 5 Tibetanere”, består af 5 forskellige yoga øvelser, som vi træner langsomt op. De er også med til at mindske dit stressniveau, og berolige dit sind. Og samtidig giver de dig et bedre helbred, sænker aldringsprocessen, forbedrer din søvn, giver mere energi og du får en mere fast og stærk krop.

 

Ring for nærmere info

på tlf 86 300102

Mindfulness i 2018:

Midlertidigt sat i bero henover sommeren.

Starter muligvis op til efteråret ved interesse 🙂

Kærlig hilsen

Sofie, Mindfulness instruktør

Sofie_75_tonet

Cookie- og privatlivspolitik